Richard:Friedmann, Jennifer I. Downey: Férfiasság és szexualitás

Kép nagyítása kattintással Válogatás a férfi-pszichológia témakörében

Megjelent a Lélekben otthon könyvkiadó újabb könyve! Ebben a könyvben a szerzők részletesen tárgyalják a szexuális fantázia és viselkedés témáját, a férfi heteroszexualitás kialakulását, a heteroszexuális férfi fejlődési kudarcait, a vágyat.

Az erekciós zavarok értékelésének és kezelésének tanulmányozása után a pszichológia egyik legkevésbé ismert területére kalauzolnak el bennünket: az apák és fiúk kapcsolatának világába. Bevezetik és ismertetik az „elég jó apaság” fogalmát, valamint eseteken keresztül gondolkodnak el az apává válás folyamatának gátlásairól és a lehetséges elakadás folyamatáról. Az utolsó fejezet is nagyon érdekes, az inceszttel kapcsolatos hamis vallomások hatása a vádolt apákra. Itt ártatlanul vádolt apákkal folytatott interjúk is ismertetésre kerülnek.

A könyv megrendelhető az info@lekbenotthon.hu címen.

Szóljon hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A megjelent cikkek és hozzászólások a szerzők szellemi tulajdonát képezik, sokszorosításuk vagy bármilyen felhasználásuk kizárólag írásbeli engedéllyel lehetséges. Minden cikk és hozzászólás tartalma kizárólag a szerzők magánvéleménye, mely független A Lélekben Otthon szerkesztőségének véleményétől.

A portál készítője és karbantartója: Wired Studio