KUTATÁS MEGHÍVÓ

2019.január

 

 

 

 KUTATÁS MEGHÍVÓ

 

Tisztelt Hölgyem/ Uram!

A Szinapszis Kft. kutatást végez szkizofrén betegek hozzátartozóinak körében. A kutatás célja a hozzátartozók életének, mindennapjának megismerése, annak feltárása, hogy milyen nehézségekkel kerültek és kerülnek jelenleg szembe a mindennapok során. Szeretnénk megismerni, hogy milyen ötletek, tapasztalatok fogalmazódnak meg a hozzátartozókban, amelyek valós segítséget jelenthetnek számukra. Szeretnénk megismerni, hogy milyen lehetőségek jelentenének valós javulást a hozzátartozók mindennapjaiban, ehhez kérjük az Ön segítségét.

A kutatásba különösen szeretnénk bevonni olyan budapesti, nyugat-magyarországi hozzátartozókat, akik családjában, közvetlen környezetében 5 éven belül diagnosztizálták a szkizofréniát és a betegség évenként min. egyszer aktivitást (epizód) mutat. 

A kutatás témája nem orvosi, hanem a hozzátartozók által megélt problémákkal, mindennapi élettel foglalkozik.

A kutatás során egy 90 perces személyes beszélgetés keretében szeretnénk megismerni a hozzátartozók véleményét a fenti területekre vonatkozóan. A személyes beszélgetés a hozzátartozó által megadott időpontban történne.

A kutatásban való részvételt az alábbi email címre küldjék el, amelyben adják meg telefonos elérhetőségüket, hogy kollégánk fel tudja venni a kapcsolatot Önökkel: zacomer.eva@szinapszis.hu

Összesen 10 fő hozzátartozóval szeretnénk lefolytatni a beszélgetést országosan, ehhez kérünk segítséget. A kutatásban résztvevő hozzátartozóknak tiszteletdíjjal köszönjük meg, hogy ránk szánják idejüket.

Segítsége kiemelkedően fontos számunka. Várjuk visszajelzését.

Tisztelettel,

Szinapszis Kft.

Szóljon hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A megjelent cikkek és hozzászólások a szerzők szellemi tulajdonát képezik, sokszorosításuk vagy bármilyen felhasználásuk kizárólag írásbeli engedéllyel lehetséges. Minden cikk és hozzászólás tartalma kizárólag a szerzők magánvéleménye, mely független A Lélekben Otthon szerkesztőségének véleményétől.

A portál készítője és karbantartója: Wired Studio