Köszöntő

Köszöntjük a lelekbenotthon.hu-n!

Ezen az oldalon a lélektannal kapcsolatos cikkeket, információkat talál az Olvasó. A rovatok segítik az eligazodást. Célunk a lelki egészség megőrzése, létrehozása; a pszichiátriával, pszichoterápiával, pszichoanalízissel kapcsolatos tájékoztatás, ezek népszerűsítése. A „Hova fordulhat?” rovatban kiváló szakemberek elérhetőségét találja. De teszteket is kitölthet, illetve szakorvosaink és jogászunk is várja speciális kéréseit.

Oldalunk tudományos alapokon áll.

A cikkekhez hozzá lehet szólni. Hozzászólásokat kizárólag regisztrált olvasók küldhetnek. Fontos! Két módon lehet hozzászólni; egyrészt önállóan a cikkhez, másrészt magához a hozzászóláshoz. Amennyiben hozzászóláshoz szól hozzá, akkor az csak a hozzászólás után olvasható. Lehet levelezni is! A regisztrált olvasók levelet küldhetnek egymásnak. Ennek megtanulása némi időt vesz igénybe, de próbálkozzanak, a rendszer működik!

Hozzászólásokat ide is várunk: info@lelekbenotthon.hu.

Az érdeklődőknek lélektannal kapcsolatos könyveket ajánlunk a Könyvesbolt főmenü alatt.

Üdvözlettel:
Oriold Károly
felelős szerkesztő

© Lélekben Otthon Közhasznú Alapítvány

Szóljon hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A megjelent cikkek és hozzászólások a szerzők szellemi tulajdonát képezik, sokszorosításuk vagy bármilyen felhasználásuk kizárólag írásbeli engedéllyel lehetséges. Minden cikk és hozzászólás tartalma kizárólag a szerzők magánvéleménye, mely független A Lélekben Otthon szerkesztőségének véleményétől.

A portál készítője és karbantartója: Wired Studio