Hozzátartozói csoport indul

2010 máj 21 | Egyéb témák

Ha sokszor gondolja azt, hogy már nem bírja tovább…, akkor jöjjön a csoportba!

Várom azok jelentkezését, akik alkoholbeteg, szkizofrén, depressziós, evészavaros, játékszenvedélyes, impulzív (veszekedő) hozzátartozóikkal jobb kapcsolatot akarnak fenntartani.

A csoport célja, hogy az érintettek

  • a konfliktusaikat hatékonyabban kezeljék,
  • önmagukat és beteg hozzátartozóikat jobban megértsék, segítsék.
  • A cél: a betegek és a hozzátartozók közérzetének javítása, A csoportban lehetőség lesz biztonságos keretek között azoknak a játszmáknak, dinamikáknak a felismerésére és kezelésére, amik az adott betegséghez tartoznak és amik a gyógyulást megnehezítik. Ha ezeket felismerjük és kezeljük, mi is elősegíthetjük a gyógyulást úgy, hogy közben jobban is érezzük magunkat.
  • Megjelenhetnek olyan új, eddig nem ismert eszközök, amik a gyógyuláshoz hozzájárulnak (bizalom, bűntudat csökkentés, énhatárok tiszteletben tartása, versengés kerülése, egymás elfogadása, tisztelete, a szabadság és a felelősség kérdései, a betegségekkel kapcsolatos praktikus információk megosztása, a remény keltése és a remény érzésének fenntartása). Nem elég ezeknek az eszközöknek a felismerése, hanem azt gyakorolni, tesztelni is kell. Erre van lehetőség a csoportban.
  • A legfontosabb haszon az, hogy idővel a hozzátartozók jobban érzik magukat.

A csoport az OKTOGON közelében működik, hetente egyszer 90 percben.

Részvételi díj: 1500 Ft/alkalom.
Jelentkezés telefonon:
Oriold Károly csoportvezetőnél
06-20-9738-930

Archívum

A Facebook szabálya szerint a cikket csak akkor tudja lájkolni oldalunkat, ha egyidejűleg be van jelentkezve a Facebook fiókjába.

Kövessen minket!

Szóljon hozzá!

2 hozzászólás

  1. Naplemente

    Óriási szükség van ilyen csoportok m?ködésére. Vidéki városból csatlakoznék 1-2 alkalommal, amennyiben a foglalkozások id?pontja ismert lenne.
    Én a skizofrén témában vagyok érintett.
    Remélem beindul, és sikeres lesz!

Egy hozzászólás elküldése

Archívum

Share This